11 Comments

 1. 6/15/2010
  Reply

  Los acantilados y dunas fósiles de Serra Gelada nunca dejan de sorprender. Muy guapas las fotos, ¿disparas en raw? ¿qué objetivo te pillaste al final con la D5000?

  Saludos!

 2. escanyavelles
  6/16/2010
  Reply

  Vaja, per fi una ruta que ja he fet.
  Ja pensava que habia errat la provincia de neixement i que no coneixia res de res de l’entorn, jeje.
  Anant a la ruta, jo fa molts anys que la vaig fer (com a mínim 15) i estic content al comprovar gracies a les teues fotografies que no tot està perdut a la costa valenciana.
  Per cert, despres de vore aquets penyasegats nomes puc dir-te que no trigues a vindre i farem la ruta pels «Cliffs of Moher»
  http://thisfabtrek.com/journey/europe/ireland/dublin/cliffs-moher-4.jpg
  Cuida’t noi

 3. 6/17/2010
  Reply

  No et preocupes que segur que pujarem. No ho dubtes, saps que per falta de gana no serà. En tinc un altra ruteta xula de penyasegats fitxada allà a Irlanda, concretament a la península de Howth -et sona??-. Primer us esperem al Juliol aci a Linares.

  No sabia que ja havies fet aquesta ruta… com la vas fer???, travesia sencera com nosltres??

 4. carles
  6/17/2010
  Reply

  Eixa ruta per Irlanda ha de estar millor que millor. I records per al xic escanyavelles, m’alegra saber que se’n recorda de la terrreta.

 5. carles
  6/17/2010
  Reply

  Se m’oblidava, les fotos xulíssimes.

 6. 6/17/2010
  Reply

  moltes gràcies Carles… estic desitjant veure les teues

  salut!

 7. escanyavelles
  6/17/2010
  Reply

  No, jo no vaig fer exactament la mateixa ruta. Em trobava amb el meu germà i un casí al seu apartament de Benidorm i vam decidir fer una petita surtida. Vam anar des de la Creu fins al cim del Gobernador (gracies per escriure el nom ja que jo no recordava com es deia, jejeje) i despres vam desfer el camí. Nomes teniem un cotxe, no se sirecordes aquell ford fiesta 1100 sport amb 20 anys que tenia jo.
  Tinc ganes de vore alguna d’aquestes fotos amb tot el seu pes (la 27 que te molts contrastos entre verd, roca, cel i mar) per vore com treballa aquest «xiquet» que t’has comprat. Recrdam’ho quan vaja per Linares.
  La ruta per Howth es bona opció, Adrià pot fer de guia ja que la coneix be i la dificultat es troba a l’abast de’n Pau. Això si, tot i que es fàcil, trobaras racons espectaculars.

  Per cert, el 10 de juliol, +/-, vos va be per deixar-nos caure per Linares?
  Ja t’adrece un correu i et comente

 8. escanyavelles
  6/17/2010
  Reply

  Hola Carles, tot be?
  Potser algun dia farem un café i et contaré.

  Records a la familia.

  Isra

 9. carles
  6/17/2010
  Reply

  No saps quan m’alegraria xerrar un dia. Records.

 10. 6/20/2010
  Reply

  Hola fer… acabo de ver este mensaje. No se porque el sistema lo había detectado como spam y lo he tenido que rescatar.

  De momento ando practicando con la cámara. Poco a poco espero hacerme con ella. De momento creo que lo resultados que he obtenido son francamente mejorables…

  La fotos de las rutas no las disparo en raw, salvo alguna en la que tenga especial interés. El objetivo que «apañé» es el que venía de serie con la cámara, un 18-55… en cuanto pueda ya iré completando

  saludos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.