7 Comments

 1. 4/29/2010
  Reply

  Tengo claro que yo habría elegido a la moza joven antes que los tesoros 🙂

  Un lugar espectacular… espero que salga donde tiene que salir para poder ir a recorrerlo.

  Me ha gustado mucho la nota «humana» del post con la señora Josefa.

  Muy chulo Jordi… sí señor.

 2. escanyavelles
  4/30/2010
  Reply

  M’en alegre molt de vore les teues fotos, fa 4 o 5 anys que no vaig pel Barranc i veig que poc a poc va recuperant el seu esplendor. Les pluges d’aquets darrers anys han fet molt de bé.
  Allò que fa fantàstic aquest indret es, per una banda, la sorpresa continua que et trobes despres de cada revolt ja que es un paratge insòlit per aquesta zona. Per altra banda, tot i que trobes la ma del home per totes bandes, un cop ets al fons del gorg, envoltat d’aigua i roca, et sents en calma, tot envoltat per la natura que, en aquest lloc mostra la seva força en les roques formades al llarg de tants anys i, en les destrces, encara visibles despres de tants anys, que va causar i Gota Freda.
  Tinc grans records dinfantessa en aquest lloc. Espere que el conservem per poder donar-li al meu al meu fill aquets mateixos records algún dia.

 3. 5/4/2010
  Reply

  Impresionante el detalle de esas fotos!!.. buena aportación Ivan.

 4. 5/4/2010
  Reply

  A la moza???… tu si que sabes tío!!… la avaricia no trae nada bueno, mira como han dejado la economía mundial los avariciosos financieros!!

  Pues si, charlar un rato con la señora Josefa fue de lo mejor del paseo.

 5. 5/4/2010
  Reply

  Segur que Adrià vorà eixos racons com tu el reocordes.
  Es cert que es un lloc singular dins del la provincia d’Alacant… ja es sap que aci hi ha poca aigua i que plou poc. Malauradament tots saben que no s’ha de subestimar aquestos barrancs en temporals de Gota Freda. Aquest petit rierol es pot transfomar en un perillós torrent amb imprevisibles cosecuències.

  salutacions!!… ens vam alegrar molt veure-vos a Alcoi
  una abraçada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.